Skip to content

FÅ 3 GRATIS &
UFORPLIGTENDE TILBUD

Professionelle Murerfirmaer – Landsdækkende Service – Alle Mureropgaver Udføres.

BYGGETILBUD FRA LOKALE HÅNDVÆRKERE

Beskriv og indsend din mureropgave til os, så sørger vi for at du får op til 3 uforpligtende murertilbud på din mureropgave.

Det er helt gratis og uforpligtende at benytte vores service. Vi dækker hele landet og samarbejder kun med professionelle murerfirmaer.

FACADERENOVERING

En facaderenovering af boligen vil give huset et helt nyt og moderne udtryk set udefra. Når man kommer til et hjem, er facaden noget af det man lægger mærke til først.

Ved at få udført en facaderenovering, enten ved omfugning, vandskuring, filtsning eller puds, giver du boligen noget at stå imod med, og samtidig vil huset selvfølgelig også stige i værdi.

Send din opgave ind til os, så sørger vi for at sætte dig i kontakt med 3 lokale murermester. Inden for 24 timer vil du allerede have modtaget det første gratis og uforpligtende murertilbud.

FLISEARBEJDE

Flisearbejde bliver mere og mere udbredt, og det er slet ikke uden grund. Ved opsætning af fliser får du en overflade der er meget nem at holde ren, men det er langt fra det bedste.

Fliser kræver også meget lidt vedligeholdelse, du får altså en rigtig slidstærk overflade, der er meget let at holde ren. Det er mange forskellige måder man mønstre det på, og det er mange forskellige farver og størrelser.

Send din opgave ind til os hvis du ønsker pris på flisearbejde på badeværelset, i køkkenet, entreen eller et helt andet rum. Når du har sendt din opgave ind, sørger vi for at du bliver kontaktet af 3 murerfirmaer.

PUDSNING AF SOKKEL EL. VÆG

Det er nødvendigt at sørge for at huset har en sokkelpuds, der ikke har revner, eller huller og at det sidder fast på fundamentet.

Ved pudsning af sokkel, sikrer du at der ikke kommer vand eller fugt ind i konstruktionen udefra. Det bliver altid udført i beton, så du får en rigtig hård puds, der holder i flere år. Uanset om du skal pudset alle væggene i huset eller om du skal have pudset ny sokkel op, kan vi hjælpe dig godt på vej.

Send din opgave ind i dag og modtag 3 tilbud fra professionelle murere. Inden for ganske få dage kan opgaven opstartes med den murer du selv har udvalgt.

FÅ 3 BYGGETILBUD FRA LOKALE HÅNDVÆRKERE