Skip to content

FÅ 3 GRATIS &
UFORPLIGTENDE TILBUD

Professionelle Byggefirmaer – Landsdækkende Service – Alle Opgaver Udføres.

BYGGETILBUD FRA LOKALE HÅNDVÆRKERE

Beskriv og indsend din opgave til os, så sørger vi for at du får op til 3 uforpligtende byggetilbud på din byggeopgave.

Det er helt gratis og uforpligtende at benytte vores service. Vi dækker hele landet og samarbejder kun med professionelle byggefirmaer.

RENOVERING AF HUS

Hos EkspertByg.dk er samlet de bedste byggefirmaer, så du får et rigtig godt håndværk uanset hvad du skal have lavet i hjemmet. Ved en ombygning af hus, skal der som regel flere faggrupper inde over. Det er en klar fordel at få et firma stå for hele totalentreprisen.

På den måde har du kun en kontaktperson, der står for at hele byggeriet bliver løst til tiden og budgettet bliver holdt. Desuden vil han også sørge for at koordinere med alle faggrupperne, så du trygt kan slappe af, og vide at han nok skal sørge for hele projektet.

En ombygning kan være at bygge et ekstra værelse, lave køkkenet om til et køkken alrum, det kan også være at bygge badeværelset større.

Send din opgave ind til os og få 3 uforpligtende tilbud på ombygning af hus eller anden totalentreprise.

UDESTUE TIL HUSET

Udestuen er et rigtig dejligt sted at være når solens stråler har stået på.

En ny udestue er en god måde at tilføje nogle ekstra kvadratmeter til sin bolig.

Det er noget billigere end at få lavet en tilbygning, og så er det også hurtigere at bygge. Når der skal bygges en udestue er der altid flere forskellige håndværkere på opgaven.

Uanset om du skal have bygget om eller bygge til kan vi hjælpe dig med at få skabt den rette kontakt til 3 byggefirmaer i dit nærområde.

Du vil snarest have modtaget alle 3 tilbud og så er det op til dig hvilket firma, du vil have til at stå for din byggeopgave.

Det bliver ikke nemmere at indhente flere tilbud, og så er det 100% gratis & uforpligtende for dig at benytte vores service.

TOTALRENOVERING

Skal du have lavet en totalrenovering af huset eller blot en mindre renovering kan vi hjælpe dig med at indhente nogle relevante tilbud, uanset hvilken slags håndværker du skal bruge.

Alt i håndværk løses, f.eks renovering af kælder, renovering af hus, renovering af betontrappe, puds reparationer og alle andre renoveringsopgaver.

Geografisk dækker vi hele Danmark, så du kan få 3 lokale tilbud fra dygtige fagfolk uanset hvor du befinder dig.

Fordelen ved at indhente tilbud i stedet for gør det selv, er at du får det udført håndværksmæssigt korrekt, dermed får du et resultat, der holder i mange år frem.

Send din opgave ind og modtag det første entreprise tilbud inden for 24 timer.

FÅ 3 BYGGETILBUD FRA LOKALE HÅNDVÆRKERE